تعریف فریلنسر – Freelancer
فریلنسر یا همان آزادکار (Freelancer) به این معناست که یک فرد ، بدون اینکه به یک کسب و کار و یا شرکتی مشخص متعهد باشد ، برای مجموعههای مختلف فعالیت حرفهای و تخصصی انجام دهد . فریلنسینگ را میتواند یک شغل تمام وقت یا پاره وقت باشد .
مفهوم فریلنسر یا آزادکار ، طی دهههای اخیر مطرح شده است و در واقع به کارهایی که میتوانید در خانه و به صورت آنلاین و از راه دور انجام داد ، فریلنسینگ گفته میشود.
با وجود اینترنت و گسترش دنیای وب ، فعالیت فریلنسرها هم افزایش یافته است . این گسترش چنان است که امروزه اصطلاحی به نام Freelancer Economy یاهمان اقتصاد فریلنسرها شکل گرفته است.
اخیراً ، فریلنسینگ ( آزادکاری ) یک انتخاب حرفه ای شده است . آمار خبر از این موضوع میدهد که بیش از ۶۰ میلیون آمریکایی یا به عبارتی ۴۰ درصد از نیروی کار آمریکایی مشغول به فریلنسرینگ هستند .
مزیتهای فریلنسینگ
- فریلنسربرای خود کار میکند.
- فریلنسر هر جا که دوست داشته باشد کار میکند.
- فریلنسر روی هر پروژهای که دوست داشته باشد کار میکند.
- هیچ مدیر یا رئیسی بالای سر فریلنسر نیست.
- درآمد فریلنسر حد و مرز ندارد و فریلنسر میتواند با انجام پروژههای بیشتر و تخصصیتر ، درآمد بسیار بالایی داشته باشد.
معایب فریلنسینگ
- فریلنسر میبایست همه کارها را خود انجام دهد: طراحی ، حسابداری ، بازاریابی ، فروش ، ارتباط با مشتری و … ممکن است زندگی و کار فریلنسر با هم ترکیب شود بنابراین مدیریت زمان برای فریلنسر خیلی مهم است.
- فریلنسر همکار یا هم تیمی نخواهد داشت.
- فریلنسر هر روز در شرکت وقت تلف نمیکند تا آخر ماه حقوق بگیرد. اگر پروژه درست و به موقع انجام نشود، کارفرما دیگر با فریلنسر کار نخواهد کرد.
چگونه به عنوان یک فریلنسر شروع کنیم ؟
اگر با مهارت ها یا خدماتی که قصد پیشنهاد آن ها را به دیگران دارید, آشنا باشید ، شروع کار به عنوان یک فریلنسر میتواند به سرعت انجام شود . دانستن اینکه این مهارت ها در کجا به درد میخورند ، شتاب شما به سمت فریلنسری افزایش میدهد . هنگامی که اولین قدم برداشته شد ، نوبت به تمرکز بر روی قدم بعدی میرسد ، پیدا کردن اولین مشتری خود . میتوان گفت ، این کار با راه اندازی یک وبسایت شخصی خوب و ارتقاء آن و ایجاد رزومه آنلاین صورت می پذیرد .
چه گونه فریلنسر موفق شویم ؟
باید بدانیم که برای ایجاد یک شغل آزادکاری یا همان فریلنسری ابتدا لازم است تا شخص خدمات اصلی را که میخواهد ارائه دهد تعیین کند . این موضوع میتواند شامل تولید محتوا متنی ، طراحی گرافیکی ، عکاسی و فیلم برداری ، بازاریابی و تبلیغات ، مدیریت رسانه های اجتماعی ، هک و امنیت ، دفترداری و غیره شود .
فریلنسر باید بازار هدف و تخصص خود را مشخص کند یعنی تخصص خود را از میان بازاری خاص انتخاب کند.
بسته ویژه سایت فریلنسر
آیا یک فریلنسر نیاز به وب سایت دارد ؟
فریلنسر در محیط حرفه ای کار میکند که از قبل با آن آشنا بوده است . آنچه که یک فریلنسر باید انجام دهد این است که در یک ابزار ایجاد کسب و کار همانند وب سایت سرمایه گذاری کند . وبسایتی که جزئیاتی در رابطه با سابقه و زمینه ی کاری او در اختیار دیگران قرار میدهد و به شکلی کاربر پسند به جذب مشتریان و عقد قرارداد ها میپردازد .
آیا فریلنسرینگ یک شغل رقابتی است ؟
یک فریلنسر باید بداند که برای جای داشتن در عرصه ی فریلنسرینگ تعهد در قبال خدماتی که ارائه میدهد ضروری است ، با حضور افراد حرفه ای که می خواهند در این عرصه جایی برای خود باز کنند .
در حالیکه در قیمت خدمات تخصصی نیز رقابت وجود دارد ، بازار آزادکاری رقابتی شده است . کسب و کار های ارائه شده تا جایی که امکان دارد متکی به فریلنسر ها هستند از این رو مشتریان به دنبال استخدام فریلنسرهایی هستند که باتوجه به تعهدات ویژه ، الویت بالاتری دارند .
معرفی سایت های فریلنسینگ:
در زیر لیستی از بر ترین سایت های فریلنسینگ دنیا و ایرانی رو آماده کردیم
- فریلنسر / Freelancer
- آپ ورک / UpWork
- فایوور / Fiverr
- مردم به ازای ساعت / People Per hour
- پونیشا / Ponisha ) )
- پارس کدرز / ParsCoders ) )
سایت فریلنسر دات کام
فریلنسر دات کام (Freelancer.com ) یک سایت ثبت پروژه با بیش از ۴۰ میلیون کارفرما است. شما به دو صورت می توانید در سایت فریلنسر فعالیت کنید.
۱ – به صورت مجری پروژه های سایت فریلنسر را انجام بدید و در آمد دلاری کسب کنید . جالب است بدانید در سایت فریلنسر ۱۳۵۰ موضوع پروژه وجود دارد.
۲- میتوانید به صورت کارفرما فعالیت کرده و از مجری های خارجی بخواید که پروژه شما را انجام دهند.
اکانت فریلنسر وریفای شده